April 2006

Klicka på bilden för att förstora den.Den 7 april hade Alingsås Tidning en helsida om mig och min uppväxt i Råhagen. Anledningen var att jag har dokumenterat min hembygd på min hemsida. Klicka på bilden för att förstora den.För musen över bilden, klicka på vertyget för att få helskärmsbild.
Den 7 april besökte jag Fotomässan i Jönköping. Bland alla utställare och bildvisningar/föreläsningar fanns också Fotosidan.se. Här syns två av de tre som driver FS, fr vä Christer Lindh och David Elmfeldt. På fotosidan kan du ladda upp bilder och få dem kommenterade. Här finns forum dår man hittar svar på det mesta en fotograf behöver veta.
Jag övernattade på vandrarhem i Huskvarna för att nästa dag ta mig till Gränna. Där var det återträff efter Galapagosresan. Gränna är Polkagrisens hemvist.
Innan träffen hade jag tid till att gå upp på Grännaberget för att se ut över Vättern och Visingsö.
Återträffen ägde rum på Grenna museum. Här kan man beskåda föremål från Andrés ballongfärd. På bilden en kopia av den gondol André använde.
På påskafton fick jag besök av påskharar på mitt datarum.
På söndag den 23 april var jag med på en guidad vandring längs Brattorpsån, Hjärtum, som ligger norr om Lilla Edet. Här bild av Göta Älv vid Hjärtum.
Ån slingrade sig fram i meanderslingor.
Såg årets första blåsippor i ett snår.
Månadens långvandring med Aktiva Seniorer gick på Hunneberg. Här passerar gruppen torpet Grinnsjö.
Under vandringen mötte vi dessa vårystra paddor.
Vårens säkraste tecken, blåsippan.
Klicka på bilden för att förstora den.Här är de tuffa vandrarna samlade.
Klicka på bilden för att förstora den.
Tillbaka